Frion Festival

Frion Festival: licht uit, spot aan!

Het Frion Festival van 2023 was er eentje om met trots op terug te kijken. Nog nooit eerder deden zoveel talenten van Frion mee aan het festival. Voor het eerst in de geschiedenis van het festival was de show helemaal uitverkocht. Tot en met de bovenste ring in theater De Spiegel. We kijken al weer uit naar de volgende editie op zondag 12 mei 2024! Entreekaarten voor het Frion Festival kun je bestellen op de website van de Zwolse Theaters: tickets bestellen.

Het Frion Festival is een sponsorevenement waar de cliënten van Frion in de spotlights staan. Het festival is een initiatief van de Stichting Vrienden van Frion. Het door en voor cliënten van Frion georganiseerde festival wil een jaarlijks terugkerende onvergetelijke belevenis zijn voor de cliënten. Het programma bestaat uit een vrij toegankelijk voorprogramma, een spetterende muzikale show op het hoofdpodium van De Spiegel en wordt afgesloten met een sponsordiner inclusief kunstveiling met schilderijen en keramiekobjecten gemaakt door kunstenaars van Frions Kunst-lijn 3.

Om 15.00 start de spetterende muzikale show in de Mateboerzaal. Ook dit jaar spat de show weer uit elkaar van prachtige samenwerkingen tussen cliënten van Frion en Zwolse artiesten. Van verrassende rocknummers tot heerlijke meezingers. Het Frion All Stars-koor, met alle ervaren deelnemers, ontbreekt dit jaar zeker niet. Misschien stelen zij wel de show dit jaar…

Date

12 May 2024
Expired!

Time

3:00 pm - 4:30 pm

Cost

€10,00

Meer informatie

Tickets

Labels

Optreden

Organizer

Frion
Tickets